Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zajvédelem képes leírás - Légtechnika .tlap.hu
részletek »

Zajvédelem - Légtechnika .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: legtechnika.tlap.hu » Zajvédelem
Keresés
Találatok száma - 6 db
Astacus Kft - zaj és levegő terhelés mérés

Astacus Kft - zaj és levegő terhelés mérés

Cégünket 1995-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy kreatív, a piaci igények előtt járó fejlesztéseinkkel és azok alkalmazásaival segítsük a műszaki tervezést olyan szakterületeken, melyek alapjai és fontos kiegészítői egyéb komplex feladatoknak. Az elmúlt években elvégzett munkáink mennyisége, változatossága és nagyságrendje utal arra, hogy a két tulajdonos mellet két külső szakértővel működve a fejlett technológia milyen termelékenyen szolgálta ki a megbízói igényeket. Célunk a beruházói oldal megbízásainak kielégítése mellett, az önkormányzati és hatósági döntéshozatalok elősegítéséhez szakmailag megalapozott vizsgálatok készítése forgalmi tanulmányok, zaj- és levegőterhelési számítások és ökológiai felmérések szakterületein. Szakmai elismerést a zaj- és levegőterhelési számítások végzéshez kidolgozott programmal készített diplomamunka kapott, melyet az Építéstudományi Egyesület diplomadíj Pályázatán arany éremre méltattak (Varga Szabolcs YMÉMF 1993 ?Az állami Vizsgáztató Bizottság szakdolgozatát dicséretben részesíti és hasznosítását javasolja?).

Euro-larm Kft. Zajvédelem

Euro-larm Kft. Zajvédelem

Szolgáltatásaink: Zajvizsgálat - zajcsökkentés - akusztikai tervezés. 1. A 284/2007. (X. 29.) Korm. r. szerinti szakértői feladatok ellátása A rendelet 33. §-a szerint. Zajkibocsátási határérték megkérésének műszaki megalapozása. Új létesítésnél zajvédelmi alapállapot felmérés, háttérterhelés megállapítás. Zajcsökkentés intézkedési terve. 2. Üzemi létesítmények zaja Ipari, mezőgazdasági telep, tevékenység, gép, berendezés zajvédelmi szempontú tervezése, a meglévők ellenőrző zajmérése, határértékre történő zajcsökkentése. Hatósági engedélyezési eljárások (telep- továbbá építési engedélyek) zajvédelmi munkarészeinek elkészítése. Hatásvizsgálat és hatástanulmány. A 280/2004. (X.20.) Korm. rendelet szerinti zajadat-szolgáltatás elkészítése. (Vendéglátó egységek műsorzajának kezelését lásd a szabadidős zajforrásoknál.) 3. Épületgépészeti berendezések zaja Légtechnika (légkezelő berendezés, vfolyadékhűtő, ventilátor és klíma), áramszolgáltató transzformátora (trafóház), gázfogadó (gáznyomás-szabályzó), kompresszor, fűtés (fűtőmű, kazánház, hőközpont), felvonó (lift) létesítésének, felújításának zajvédelme. Légcsatornák zajtompítása. Műszaki megoldások az elérhető legjobb technikával.

GuMetall Kft.

GuMetall Kft.

GuMetall Kft. Cím: H-2000 Szentendre, Kőzúzó u. 7. - Telefon: (+36 26) 505 413 és (+36 26) 505 414 Fax: (+36 26) 303 430 - Email: info@gumetall.hu A GuMetall Ipari és Kereskedelmi Kft. fém-gumi kötéses rezgéscsillapítók, gumiütközők, gumi-fém sínek, géplábak, tömítőgyűrűk, gumitömlők, valamint különféle présvulkanizált gumitermékek és extrudált gumiprofilok gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Ha a keresett termék katalógusunkban nem található, akkor is lépjen kapcsolatba velünk, mert lehet, hogy a folyamatosan bővülő szállítási programunkban már szerepel. Egyéb esetekben mintadarab vagy rajz alapján is vállaljuk a különféle gumitermékek gyártását.

Mürpo Hungary

Mürpo Hungary

MÜPRO Magyaroszàg kft. Illatos út 9 1097 Budapest Magyarország Phone: +36 1 348 04 40 Fax: +36 1 348 04 39 Email: info@muepro.hu A MÜPRO rövid bemutatása A "MÜPRO - a haladás és minőség fogalma" szlogen több mint 40 éve jelenti vállalatunk filozófiáját. A MÜPRO egy világszerte működő gyártó és kereskedelmi vállalat, amely szinte minden rögzítési feladat számára kínál rögzítési rendszereket, beleértve nélkülözhetetlen testhangszigetelést. Ezen felül széles választékban kínálunk Önnek olyan sokoldalú termékeket, amelyeket Ön speciális igényeinek megfelelően módosítva rendelhet meg. Küldetésünk, mely szerint "A MÜPRO iránymutató szerepet játszik a rögzítéstechnikában", meghatározza termékfejlesztési folyamatainkat. A legfőbb alapelv a legmagasabb minőségű, funkciójuknak leginkább megfelelő termékek gyártása. Az alkalmazástechnikai tanácsadás és kidolgozás számára több magasan képzett munkatársunk áll rendelkezésre. A legjobb feltételek adottak tehát ahhoz, hogy ügyfeleink profitáljanak szakmai tudásunkból, és magas szolgáltatási minőséget kaphassanak. A MÜPRO központja a Frankfurt am Main közelében fekvő Hofheim-Wallauban található. A vállalat emellett Németországban

Portwest munkaruha, védőfelszerelés webáruház

Portwest munkaruha, védőfelszerelés webáruház

Minden PORTWEST által gyártott munkaruházati és egyéni védőeszköz árát úgy alakítottuk ki, hogy a Magyarországon eddig képviselt árszint alá próbáltuk a végfelhasználói árat beállítani, hogy a cégünk által újdonságként bevezetett termékek mindenki számára elérhető árujúvá váljon a bevezetési időszakban. www.portwestshop.hu +3612400610

Zajvédő-Munkaruházat

Zajvédő-Munkaruházat

HALLÁSVÉDELEM, FÜLVÉDŐ, ZAJVÉDŐ, már 4500 Ft-tól, 20/587-15-25, 77MUNKARUHA.COM

Tuti menü