Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ventilátor forgalmazók képes leírás - Légtechnika .tlap.hu
részletek »

Ventilátor forgalmazók - Légtechnika .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: legtechnika.tlap.hu » Ventilátor forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 7 db
 Cobalt ÉpületGépészet

Cobalt ÉpületGépészet

1222 Budapest Borkő u. 8. Telefon / fax: 226-3147, 226-4896 E-mail: cobalt@cobalt.hu Tetőventilátor MX 10/10 jelű Általános: Egy sor korszerű műszaki megoldást tartalmaz. Különlegesen kifejlesztett elektronikával kombinált egyenáramú motor alkalmazásával jelentős energia megtakarítást ér el, valamint eddig ismeretlen szabályozási lehetőségekkel. Légáram 5000 m³/h-ig. A tápfeszültség 230 V, 50 Hz, 1 fázis. ZMV változat Új építésű és felújítás alatti többszintes lakóépületek vagy csarnokok és épületek mechanikus szellőztetőrendszerében alkalmazható. Az egyenáramú motor egy ZMV nyomás távadóval kombinálva a közös gyűjtőcsatornában a nyomást állandó szinten tudja tartani. Így a beállított légelszívás is állandó marad. Az elszívási pontok megváltozása viszonylag tág határok között nem befolyásolja a többi elszívás mértékét.

Bsh Hungary

Bsh Hungary

BSH Hungária Légtechnikai Kft. H-1107 - Budapest, Fertő út 8. Tel.: +36 - 1 - 203-06-90 +36 - 1 - 464-31-86 +36 - 1 - 464-32-21 Fax: +36 - 1 - 204-28-21 125 év ventilátor hagyomány A BSH egy modern, innovatív légtechnikai szolgáltató vállalkozás, amely Ausztriában és Kelet-Európában kimagasló pozícióval bír. Cégére több ismert - németországi és svájci - gyártónak. A mai erős piaci helyzet a jövőbelátó stratégiának az eredménye, amelyben a vevő és a megrendelői igények állnak tevékenysége középpontjában. 25 évvel ezelőtt a BSH a Deutsche Babcock csoport leányvállalata volt: axiál-, tető-, radiál-, hő- és füstgázelszívó ventilátorokat forgalmazott. 1978. 04. 01. -én Hans Christian Metz megvásárolta a Büttner-Schilde-Haas GmbH ausztriai légtechnikai részleget, és átvette a BSH Babcock ( a mai TLT ) képviseletét Kelet-Európában. A BSH vállalkozásfilozófiájának egyik legfontosabb eleme a maximális vevői elégedettség, melynek alapja a teljes szakmai hozzáértés és megbízhatóság. Már a kezdetekben is egyértelmű volt, hogy más kimagasló minőségű termékekkel is bővíteni kell a termékpalettát. Az évek során a BSH ezen cégek kizárólagos forgalmazója lett: 1978.04.01 -től : SIROCCO - ipari ventilátorok és szűrőberendezések 1983.04.01 -től : Huber &Ranner - légkezelő berendezések 1988.11.15 -től : TTL Tür- und Torluftschleier - kapulégfüggönyök 1996.04.22 -től : műanyag ventilátorok 1997.01.21 -től : ORION - termoventilátorok Az üzleti struktúra és a termékek ügyfélköre ideálisan kiegészítette a Büttner-Schilde-Haas ventilátorok választékát. A forgalmazott termékek Magyarországon kedveltek. Ma már elmondhatjuk, hogy az elmúlt évek nagy, sokak által ismert objektumaiban valamilyen BSH termék jelen van. A felhasználók bizalmát elsősorban a kiváló minőséggel és a piachoz igazodó kedvező árakkal nyertük el.

Helios-Kamleithner Bp.

Helios-Kamleithner Bp.

Kamleithner Budapest Kft. 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 189. Tel: +36 1 425 3288 Fax:+36 1 425 7589 Email: iroda@helios.hu Cégünk által forgalmazott főbb termékcsoportok: - Háztartási kisventilátorok - Központi szellőztetők (KWLC, ZEB) - ELS Egycsöves szellőztető rendszer - Axiális ipari ventilátorok - Félaxiális ipari ventilátorok - Radiális csőventilátorok (fémházas, hangcsillapított) - Radiális csatornaventilátorok (előrehajló, hátrahajló, hangcsillapított) - Radiális tetőventilátorok - Légtechnikai rendszerelemek - Levegőbevezető elemek - Villamos szabályzóelemek Céginformáció Cégünk a Kamleithner Budapest Kft. magyar-osztrák vegyesvállalatként alakult 1989-ben. 1994-ben teljesen magyar tulajdonba került. Ezzel egy időben a cégvezetés legfőbb céljává a minőségi szemlélet, minőségi termék, minőségi munka általánossá tétele vált, amely - többek között - a tevékenységi kör megtisztítását jelentette. A folyamat eredményeképpen már több mint tíz éve a cég, a Helios ventilátorgyár mellett kötelezte el magát. A Helios Ventilatoren GmbH. Európa egyik legszélesebb ventilátor- és tartozék kínálatát nyújtja (30 m3/h-tól akár 2,2 millió m3/h légszállításig). A cég újító hozzáállása mellett odafigyel a híres német precizitás hírnevének öregbítésére is. A Helios ventilátorok magyarországi elterjedésében óriási szerepet játszott cégünk, a Kamleithner Budapest Kft. tevékenysége, illetve hozzáállása. Legfontosabb értékeink: vevőorientáltság, pontosság, gyorsaság, megbízhatóság és széles látókörűség. A termékek kitűnő minősége és szakembereink hozzáértő, lelkiismeretes munkája nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarországon egyre inkább növekszik azon vevők köre, akik elkötelezettek a minőség iránt.

Ipari ventilátor

Ipari ventilátor

Az Airfresh webáruház által kínált ipari ventilátor típusok nagyon sokrétűen felhasználhatóak. Az alapvető légtechnikai alkalmazásokon túl az ipari ventilátorok használhatók szárításra, szellőztetésre, valamint szélkeltésre, és szélhűtésre is. A ventilátorok nagy előnye a kompakt szerkezeti kialakítás, a kis tömeg, valamint a robusztus felépítés.

Ipari ventilátorok

Ipari ventilátorok

fali ventilátor tetőventilátor axiális ventilátor radiális ventilátor mezőgazdasági ventilátor csőventilátor saválló ventilátor robbanásbiztos ventilátor transzformátor ventilátor faipari ventilátor füstelszívó ventilátor kandallóventilátor befúvó ventilátor légkeverő hűtőház ventilátor fürdőszobai ventilátor WC ventilátor ablakventilátor kiegészítők rekuperátor

Profan háztartási és ipari ventilátor

Profan háztartási és ipari ventilátor

Profan webáruházunkban szellőztetés technikai berendezések, ventilátorok és kiegészítő eszközök széles választékát találja. A ventilátorok három fő csoportra oszthatók: axiális, radiális és keresztáramú ventilátorokra. Bármelyikre is legyen szüksége, nálunk biztosan megtalálja! Legyen szó akár jó minőségű, alacsony fogyasztású, halk üzemű háztartási szag- és páraelszívóról, vagy nagy teljesítményű ipari ventilátorokról, kínálatunkban nem fog csalódni. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el webáruházunkba még ma!

Ventilátorok a Vents Hungary Bodorvent-től

Ventilátorok a Vents Hungary Bodorvent-től

VENTS szellőzés technikai termékek képviselete. Ventilátorok, rácsok, légcsatornák, kiegészítők, elszívó ventilátorok, légbevezetők, hő visszanyerős szellőző berendezések, légkezelők, szűrők, idomok forgalmazása. Kiszolgálás tatai raktárunkból azonnal, vagy országos ingyenes kiszállítással, heti rendszerességgel. Több ezer tételes katalógusunkból egyedi igényeknek is meg tudunk felelni. Légtechnikai rendszereink jó minőségükről, modern formájukról és széles választékukról ismertek. A felhasználók növekvő követelményeinek hatására a gyártó saját technikai fejlesztésével állandóan új termékek előállításával és bevezetésével bővíti a termékek skáláját.

Tuti menü