Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Légkezelő forgalmazók képes leírás - Légtechnika .tlap.hu
részletek »

Légkezelő forgalmazók - Légtechnika .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: legtechnika.tlap.hu » Légkezelő forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 13 db
Akciós klíma készülékek

Akciós klíma készülékek

Minőségi, márkás klímák akciós árakon a Komfort Klíma kínálatában. Panasonic, Fujitsu és egyéb kiváló márkák közül válogathatnak a vásárlók. A klímákat házhoz szállítják és kérésre be is szerelik. Egész Magyarország területén vállalnak klímaszerelést. A klímák karbantartását, tisztítását is vállalják, a szükséges időpontokban (tavasszal és ősszel). Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a klímaberendezések szerelését, karbantartását. A cég Érden található a Balatoni út 18. szám alatt.

Aktív légtisztító berendezések

Aktív légtisztító berendezések

Légtisztító, levegőtisztító - légtisztító, levegőtisztító berendezések allergia, asztma, baktériumok és szmog ellen. Nagy-teljesítményű légtisztító, berendezések éttermek, vendéglők, szállodák részére a kellemetlen szagok ellen. Légtisztító berendezések használata segít megszabadulni a szmogtól, portól, pollenektől, vírusoktól, baktériumoktól és a kellemetlen szagoktól. Ezen kívül enyhíti, illetve megelőzi az allergia és az asztma tüneteit.

Clh Hűtés és Klímatechnika

Clh Hűtés és Klímatechnika

CLH HŰTÉS-ÉS KLÍMATECHNIKAI KFT. Cím: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 1. Telefon: (+36-1) 432-1399 Fax: (+36-1) 432-1391, 432-1392 E-mail címek: Első kapcsolatfelvételre: info@clh.hu Ajánlatkérésre: arajanlatkeres@clh.hu Rendelésre: rendeles@clh.hu Telephely, raktár: 1103 Budapest, Gergely u. 81. Az alapítás óta eltelt 20 év alatt szakképzett munkatársaink megbízható, szorgalmas munkájának és partnereink bizalmának köszönhetően cégünk egyenletes fejlődést mutat. Ennek eredményeképpen a rendszerváltás évében alakult vállalkozásunk megtartotta piacvezető pozícióját a hűtés- és klímatechnika területén. Árbevételünk a kezdeti 56 milliót megsokszorozva, a 2008.évben meghaladta a 6 milliárd Ft-ot. Az 1989-ben 70 munkatárssal megalakult CLH Kft. 2009-ra már 200 főre gyarapodott. Cégfilozófiánk A CLH Kft. üzleti célja, hogy eredményes működéssel a piacon rangos szerepet töltsön be. A rendelkezésre álló világszínvonalú hűtő és klímaberendezésekkel, kivitelezési és telepítési technológiákkal, a magasan képzett mérnökök, technikusok és szakmunkások elkötelezett együttműködésével, valamint a minőség folyamatos fejlesztésével hibátlan beruházásokat hozzon létre.

Columbus Klíma

Columbus Klíma

Columbus Klíma E-mail: info@columbus-klima.hu Cím: 1163 Budapest, Kövirózsa u. 6.Levél: 1625 Budapest, Pf. 64Telefon: (1) 40-41-410Fax: (1) 40-41-210 SZOLGÁLTATÁSAINK 1. Lég- és klímatechnikai berendezések, alkatrészek kereskedelme Klímaberendezések - split, ablak- és mobil klímák (Fisher, Panasonic, Midea, LG, McQuay, Daikin, Fujitsu, Toshiba, Samsung); - precíziós klímaberendezések (Liebert Hiross, Galletti). Hűtőberendezések - folyadékhűtők (Galletti, Thermocold); - hőszivattyús folyadékhűtők (Galletti, Thermocold); - kondenzációs egységek (Thermocold); - uszodai párátlanítók (Thermocold, Microwell); - kondenzátorok (Güntner). - roof-top (Thermocold). Légkezelők és légelosztók - fan-coil berendezések (Galletti); - termoventilátorok (Galletti); - légkezelők (Galletti); - légfüggönyök (Linea Blu); Egyéb kiegészítő berendezések - légtisztítók (LG); - szerelési anyagok, kiegészítők; - előreszigetelt P3 légcsatornarendszerek.

Gree klímák

Gree klímák

Dél-Alföldi Klíma Kft kedvezményes árú Daikin, LG, Midea, Samsung, Gree: lakossági, kereskedelmi, fali split klímák, légtisztítók, mobil klímák , páramentesítők, hőszivattyúk értékesítésével, beszerelésével és karbantartásával foglalkozó cég. Ha nem tud választani, hívja a sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáinkat, kik állnak rendelkezésére és válaszolnak minden kérdésére. Webáruházból rendelve 50.000Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhoz szállítás. Garanciális klíma szerelés rövid határidővel vállalunk.

Klíma infó - Samsung klíma

Klíma infó - Samsung klíma

Kiváló minőségű Samsung klímák a Klimainfo jóvoltából. A Samsung klímákra jellemző a megbízhatóság, a hosszú élettartam, és nem utolsó sorban az, hogy energiatakarékosak. A Samsung klímákon kívül még más, nagyszerű márkákat is kínálnak vásárlóiknak (LG, Panasonic, Daikin, Midea, Mitsubishi, Toshiba, stb.). A webáruház segítségével kényelmesen meg lehet rendelni a termékeket, online. Klímaszerelőik zöld kártyával rendelkeznek, tehát az ő segítségükkel a klímaberendezés megőrzi a garanciáját a szerelés után is.

Klíma telepítés és értékesítés Békéscsabán

Klíma telepítés és értékesítés Békéscsabán

A http://www.barkacsonline.hu/ webáruházban elsősorban klímák, légtechnikai felszerelések, háztartási gépek, kozmetikai gépek, szerszámok, szerszámgépek, kötőelemek, fűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek, munkavédelmi ruhák - cipők - eszközök, szivattyúk, házi vízművek, világítástechnikai felszerelések, áramfejlesztő gépek, széfek széles választéka található.

KZ klíma - inverteres klímák

KZ klíma - inverteres klímák

Ha Ön is szeretne energiatakarékos és környezetkímélő klíma készüléket otthonába, akkor tekintse meg inverteres klíma kínálatunkat weboldalunkon! Ezek a készülékek a hagyományos klímák korszerűbb, modernebb változatai, használatukkal kevesebb villamos energiát fogyaszt, kíméli a környezetet, valamint fűtésre is alkalmasak. Ezen kívül hagyományos split és klímák forgalmazásával, beszerelésével és karbantartásával is foglalkozunk. Díjmentesen és kötelezettségek nélkül elmegyünk Önhöz egy helyszíni felmérésre, valamint segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb készüléket. Ha Ön klímát szeretne, és nem felfordulást, valamint egy megbízható, korrekt csapatot keres, akkor válassza a KZ klíma csapatát!

Légtisztító megoldások

Légtisztító megoldások

A levegő, a táplálék és a folyadék a fő források testünk számára, ezekre épül egész életünk! Ha szervezetünk a túlterhelést nem bírja tovább allergiás, asztmás tünetekkel reagál. Előzze meg a betegségeket vagy enyhítse problémáit! Segítünk eligazodni kérdéseiben és a széles kínálatban. Termékeink zajszintje alacsony, így nem zavarja a minden napi életet és a hatás nagyon rövid idő alatt érezhető. Meglévő ügyfeleink tapasztalatait weboldalunkon olvashatja.

Hirdetés
Medence páramentesítő

Medence páramentesítő

Medencetechnika webbolt. Különféle medencék, gépészeti, tisztító és karbantartó berendezések , illetve vegyszerek és egyéb kiegészítők széles körű kínálata. Kiszállítás Magyarország területén kézbesítőszolgálat segítségével , illetve saját teherautóval. Az alábbi gyártók készítményeit árusítjuk: Medence: Future Pool, Gre, Intex. Szivattyú: Speck Pumpen, IML, Glong, Hayward, Kripsol. Medence tisztító porszívó: Zodiac, Maytronics. Sósvizes fertőtlenítő: Zodiac, Saltwater. Melegvizes hőcserélő: Pahlen, Behncke.

OktoKlíma

OktoKlíma

Központi iroda: 1039 Budapest Királyok útja 27. tel: 00 36 1 4332360 00 36 1 4332361 fax: 00 36 1 2403617

Regale-Lennox

Regale-Lennox

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! Mint klíma- és légtechnikai berendezések szállítói és üzemeltetői ajánljuk fel együttműködésünket beruházási munkáikhoz. Magasan kvalifikált tervezői, gyártói és üzemeltetői gyakorlattal rendelkező szakembereink - épületgépész mérnökök, mérnökközgazdászok, közgazdászok, többszakmás hűtőgépszerelők - komplett mérnöki és teljes körű klímatechnikai szerviz szolgáltatásokkal közel 15 éve állnak vevőink rendelkezésére. Társaságunk forgalmazza és képviseli: _1994 óta az amerikai LENNOX holding hűtő- és klímatechnikai berendezéseit _1995 óta a japán EBARA Corporation csúcstechnológiát megvalósító abszorpciós hűtőberendezéseit, _a DECSA kiváló minőségű nyitott és zárt hűtőtornyait, _a MAMMOTH vállalat víz-levegő és víz-víz hőszivattyúit _a BLUEBOX csoport léghűtéses, vízhűtéses és többfunkciós folyadékhűtőit _és a közel 30 éves tapasztalattal rendelkező BINI cég fan-coiljait. Megrendelőink igényeit, a helyi sajátosságokat, a berendezések sokrétűségét munkánk során egyaránt figyelembe vesszük, és ezeket együttesen kezelve számukra a lehető legjobb megoldást kínáljuk.

Samsung klíma készülékek garanciával

Samsung klíma készülékek garanciával

Minőségi, Samsung klímák az Ice klíma kínálatában. Az Ice klíma a legjobb márkákat(Midea, Daikin, Fujitsu, Panasonic, Samsung) kínálja a klímaberendezések közül. A klímák között lehet találni inverteres, beltéri és kültéri, álmennyezeti és mennyezeti, valamint légcsatornás klímákat is. Az oldalon lehet árajánlatot kérni, amely tartalmazza a klíma felhasználási területét, típusát, stb. Természetesen lehet kérvényezni a klímák beszerelését, hiszen általában otthonunkban nem rendelkezünk a megfelelő eszközökkel egy klíma beszereléséhez.

Tuti menü