Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Keresztáramú hővisszanyerős szellőzők képes leírás - Légtechnika .tlap.hu
részletek »

Keresztáramú hővisszanyerős szellőzők - Légtechnika .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: legtechnika.tlap.hu » Keresztáramú hővisszanyerős szellőzők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aermec

Aermec

Jellemzők: A berendezéssel rendkívül energiatakarékos szellőzés valósítható meg kisebb létesítmények esetében: családi házak, kisvendéglők, irodák stb., a téli időszakban a visszanyert energiahányad eléri a 65 %- ot, amellyel jelentős fűtési energia takarítható meg. A kompakt méreteknek köszönhetően kis helyen elfér, és a mennyezetre is rögzíthető. A berendezések fala 25 mm vastag panel, előfestett horganyzott acéllemezek közé befecskendezett poliurethane hab. A szellőzőt vízszintesen vagy függőlegesen lehet felszerelni, a karbantartás, és a szűrők tisztítása alulról történik. A vízszintesen szerelt készülékhez csatolható hűtési hőcserélővel (BF) a helyiségek hűtése is megoldható. A ventilátor fordulatszám szabályzása fokozatmentesen történik.

Daikin hővisszanyerős légkezelő

Daikin hővisszanyerős légkezelő

Daikin hővisszanyerős légkezelő T+T Klíma Bt. Tel.:+36-30-911-2913, +36-30-820-6251 Fax:+36-92-364-452

Hővisszanyerő szellőztetés

Hővisszanyerő szellőztetés

ITHO hővisszanyerő szellőztető rendszer - Egészségesebb élet Az új építésű lakások, épületek jól szigeteltek, tökéletesen záródó ablakokkal, így hővesztesége minimális. Ahhoz, hogy az ilyen épületekben megfelelő komfortérzet alakuljon ki, ahhoz friss levegőre, és a keletkezett pára eltüntetésére van szükség. Ha az ablakot kinyitjuk, és így szellőztetünk télen igen nagy lesz a hőveszteségünk, nem beszélve a beszűrődő zajokról, illetve a bejövő porról. Ezáltal a jól szigetelt ház el is vesztette az előnyeit. Ezért szükséges manapság az úgynevezett ?passzív házak?-nál a megfelelő szellőztetés, páraelszívás. Ennek a problémának a megoldására fejlesztették ki a hővisszanyerő szellőztető rendszereket. Az ITHO szellőztető rendszer rendkívüli, több mint 90%-os hővisszanyerő hatásfoka biztosítja Önt arról, hogy a lakás hővesztesége télen is minimális marad. Emellett elvezeti a keletkezett párát, a kellemetlen szagokat, és friss, egészséges szűrt levegőt biztosít a lakásban. Az allergia tüneteinek csökkentésére kérhető pollenszűrővel is.

Hővisszanyerős szellőzőközpontok

Hővisszanyerős szellőzőközpontok

ventiSHOP az online ventilátorbolt, ventilátor, ventillátor, szellőzés, szellőztetés, légbeeresztés, légutánpótlás, elszívás, levegő, pára, higrosztát, hővisszanyerés, hővisszanyerő, szellőztető központ, hőcserélő, talajhő, rekuperátor, rekuperáció, megújuló energia, energiatakarékos

Zehnder Comfoair

Zehnder Comfoair

Zehnder Comfoair hővisszanyerő szellőztető gép és rendszer. Passzívház minősítés, számos kiegészítő funkció. Többféle gépnagyság, kiváló fajlagos energiafelhasználás. Magas hatásfokú hőcserélő. Teljes szellőző rendszer géptől a rácsig, előmelegítéssel-hűtéssel. Magas minőségű német termék, kiváló ár-érték arányban.

Tuti menü