Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Légtechnika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Siemens - Tiszta [8. oldal]
részletek »

Légtechnika képes leírás: Siemens - Tiszta [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: legtechnika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 155 db
Siemens

Siemens

Siemens Zrt. H-1143 Budapest Gizella út 51-57. Postacím: H-1956 Budapest Tel.: (+36 1) 471-1000 Fax: (+36 1) 471-1002 Telefonközpont Magyarorszá g +36 (1) 471 1000 International - English speaking +49 (69) 797 6660 You can contact us during the following times: Mo. - Th. 8:00 - 17:00 and Fr. 8:00 - 16:00 (CET) A több mint 160 éves történetre visszatekintő Siemens egyike a világ vezető elektrotechnikai és elektronikai vállalatainak. Globális jelenléte közel kétszáz országra terjed ki. Magyarországon is hosszú hagyományai vannak működésének: 1887-ben történt piacra lépése óta hazai vállalatai révén is jelentős mértékben járult hozzá az ország iparának, gazdaságának, infrastruktúrájának fejlődéséhez, modernizálásához. E hosszú, immár három évszázadot átfogó cégtörténet a folyamatos megújuláson, innováción alapul: a gyorsan változó, folyamatosan fejlődő piaci igényeket nemcsak követjük, hanem sok területen meghatározó szerepünk van a kor kihívásaira válaszokat adó megoldások kialakításában....stb.

Solymár LevegőDoktor

Solymár LevegőDoktor

LevegőDoktor Kft. 2083 Solymár, Őz u. 6. A LevegőDoktor A levegő minőségének javításán fáradozunk az Önök egészsége és jó közérzete érdekében mind az otthonokban, mind pedig a munkahelyeken. A tudományos irodalom széles körűen foglalkozik a légkondicionáló berendezések által közvetített bakteriális és gombás fertőzésekkel, különös tekintettel a legionella baktériumra. Az angolszász szakirodalom már most is igen terjedelmes mértékben vizsgálja a modernizációval együtt járó, régiónkban is egyre komolyabban jelen levő "Beteg épület tünetegyüttest" (Sick Building Syndrom, SBS), ami nagymértékben megkeseríti mindennapjainkat. Fő feladatunkként elsősorban ezeknek a problémának a megoldását tűztük ki célul, felhasználva a legfrissebb rendelkezésre álló tudásbázist, törekedve a természettel való egyensúlyra, harmóniára, de egyúttal eleget téve napjaink gazdasági/gazdaságossági követelményeinek.

Spanyiel Zsolt épületgépész tervező (Szolnok)

Spanyiel Zsolt épületgépész tervező (Szolnok)

Bebizonyítom, hogy létezik élet gáz nélkül is! Alternatív fűtési megoldások alkalmazásával akár fele költséggel vészelheti át a következő telet! Otthoni és intézményi megoldások találhatók honlapomon. Ingyen letölthető kapcsolási rajzok segíthetik a földgáztól való függetlenedést. Instant tervezési megoldásommal - egyszerűbb tervek esetén - interneten keresztül is megrendelheti fűtési tervét. Épületgépészeti tervezést vállalok az alábbi témakörökben: -fűtés (padló-, fal-, mennyezetfűtés, igény szerint radiátoros megoldásokkal kombinálva) -vízellátás, csatornázás (szürkevíz felhasználási megoldásokkal is), -gázellátás (bár jobban szeretem a gáz nélküli megoldásokat...), -légtechnika, klíma (hővisszanyerős szellőztetés is), -elektromos fűtés (sugárzó fűtések is), -napenergia, hőszivattyú (ezek a kedvenceim).

Spiko-Rex Kft.

Spiko-Rex Kft.

A légtechnikai rendszerek kiépítését általában komfort vagy technológiai céllal valósítják meg. A külső nyílászáróval nem rendelkező helyiségekben keletkezett szennyezett levegő koncentrációjának elvezetése, hígítása, vagy friss kezelt levegővel történő ellátása a feladata. Megfelelő légtechnika kiépítésével tökéletes szellőzés valósítható meg, amivel biztosítható a tiszta és friss levegő a helyiségekben. Cégünk légtechnikai rendszerek kialakítására vállalkozik üzemekben, éttermekben, szállodákban, konyhákban, valamint bevásárló központokban szerzett tapasztalatokkal. Forduljon hozzánk bizalommal!

Székesfehérvár Alteon

Székesfehérvár Alteon

Alteon Építő, Vállalkozó Kft. 8000, Székesfehérvár Berényi út 72-100 Tel.:+36-22-507-517 Fax.:+3 6-22-507-516 e-mail: mail@alteon.hu Cégünk 2002-ben alakult, munkatársaink azonban régóta együtt dolgozó, összeszokott csapatot alkotnak. Fő tevékenységi körünk lakó-, közösségi és ipari épületek tervezése, illetve teljeskörű kivitelezése. Partnereinknek az építési folyamat minden lépésében rendelkezésre állunk. Tervezési szolgáltatásaink végigkísérik az épület létrejöttét, kezdve a megvalósíthatósági tanulmánytól és vázlattervtől, az engedélyezési és kiviteli terveken át egészen a megvalósulási dokumentációig. A tervezési munkákhoz kapcsolódóan vállaljuk az egyes feladatok műszaki vezetését és bonyolítását, illetve kulcsrakész kivitelezését. A gondolattól a megvalósulásig...

Szellöző tisztítás

Szellöző tisztítás

Panelházak szellőzőrendszereinek ipari tisztítása - A szellőzőrendszer működése hatékonyabb, üzemeltetése gazdaságosabb. - A megtisztított légcsatornákban megtelepedett különböző élősködők, gombák, stb. eltűnése. - A lerakódások megszűnése miatt az esetleges lakástűz gyors terjedésének kockázata csökken. - A kellemetlen szagok csökkenése. -Egészségügyi szempontból az otthonokban megfelelő élettani körülmények kialakulása.

Szellőzőtisztítás

Szellőzőtisztítás

A szellőzőrendszerek tisztítása több szempontból is fontos és új belügyminisztériumi rendeletek alapján kötelező is. A szennyezett szellőzőrendszerek amellett, hogy rontják a szellőztetés hatékonyságát, tűzveszélyesek is, nem is beszélve fertőzés veszélyről. Így tehát fontos szakszerűen kitisztítani a rendszert. Tudjon meg többet erről ezen az oldalon. Találhat információkat miért fontos a tisztítás és leírást kaphat az ide vonatkozó rendeletekről is. Ha önnek szüksége van a szolgáltatásra fel is veheti a kapcsolatot helyben.

Szellőzőtisztítás, szemétledobótisztítás, duguláselhárítás

Szellőzőtisztítás, szemétledobótisztítás, duguláselhárítás

Vállaljuk szellőző és szemétledobó rendszerek tisztítását, duguláselhárítást, kukatárolók és kukák takarításátmosását fertőtlenítését szeméttároló helyiségek teljes körű takarítását fertőtlenítését. Lépcsőházak és egyéb helyiségek takarítását Villanyszerelési munkákat,motortekercselést.Vállajuk továbbá új és meglévő hálózatok telepítését karbantartását

Hirdetés
SzentpéTerv Épületgépészet

SzentpéTerv Épületgépészet

Épületek hőtechnikai méretezése, energetikai optimalizálása. Épületek energetikai tanúsítása. Hőtermelő berendezések és légkondicionáló rendszerek energetikai felülvizsgálata. Épületgépészeti rendszerek komplex (fűtés, hűtés, szellőzés, vízellátás-csatornázás, gázellátás) tervezése. Passzívház gépészet. Műszaki ellenőrzés.

Szultán Autóklíma Centrum

Szultán Autóklíma Centrum

Az autóklíma legjobb tulajdonsága, hogy hűti a belteret, dugóban ülve vagy autópályán utazva használata sokkal előnyösebb a leengedett ablakoknál. Fontos, hogy legalább évente egyszer ellenőriztesse le gépjárművének klímarendszerét! Nem csak a kellemetlen szagok miatt célszerű az autóklíma tisztítása, de komoly egészségkárosító hatása is lehet. Cégünk 2001 óta foglalkozik lakások, ipari létesítmények, autók és haszongépjárművek hűtésével. Bármely típusú jármű, amelyben klíma rendszer működik, azt a Szultán Autóklíma Centrum karbantartja, megjavítja, kitisztítja, hogy Önnek már csak a kellemes hőfokot kelljen beállítani.

Táblázat.hu

Táblázat.hu

Kedves I.György! Szeretném figyelmébe ajánlani oldalunkat, melyen szakmai szövetségek támogatásával rendszereztük a légtechnikával kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat. A cégekről és termékekről szereplő tartalmat nem szoftverekkel állítottuk elő, hanem a szereplő cégek állították össze és menedzselik önmagukról. Az oldalon a keresések eredménye két találati lista. Az egyik a keresésnek leginkább megfelelő cégeket, a másik a konkrét termékeket és szolgáltatásokat tartalmazza. A keresések után a találatok tovább szűkíthetők, a találati listák mellett felsorolt szempontrendszer alapján. A cégek részére a megjelenés, időkorlát nélkül ingyenes. Az ingyenes megjelenés nincs korlátozva alapadatokra, képeket, leírást, web linket, videókat is magában foglal. Az egyedi rendszer és az adattartalomban nem korlátozott ingyenes megjelenés miatt, a cégekről illetve termékeikről olyan információt tud meg a látogató, ami eddig egy helyen összeszedve nem volt elérhető. Úgy gondolom, hogy a legtechnika.tlap.hu jól rendszerezett tartalmába beleillik linkünk, látogatóinak hasznára válna tartalmunk. Üdvözlettel: Kócsi Norbert

Tamási Kery-Gép Bt.

Tamási Kery-Gép Bt.

Épületgépészet, gázspórolás - Kery-Gép Bt. KERY-GÉP BT. komplett épületgépészet Kersák István cégvezető +36/30 411-7747 kersak.istvan@kerygep.hu Szék hely: 7090 Tamási Szemere Bertalan u. 10. Iroda/levelezési cím: 7090 Tamási Nyírfa sor 15. II./8. ajtó Telefon/fax: 0674/570-358 E- mail: info@kerygep.hu www.kerygep.hu Kery-Gép Bt. 2001 nyarán alakult meg több éves tapasztalatra és gyakorlatra építve. Cégünk jelenlegi ügyvezetője, és egyben alapítója Kersák István, okleveles épületgépész mérnök. A Vállalkozás életében jelen van további kettő résztulajdonos: Horváth Péter és Váradi István, illetve több csőszerelő munka-társ. Fő tevékenységi körünk a víz, gáz, fűtés, klíma, központi porszívó, megújuló energiarendszerek és energia-takarékos fűtési rendszerek tervezése, kivitelezése teljeskörű ügyintézéssel. Lakossági és ipari jellegű kiépítéseket egyaránt végzünk szerte az országban. Irodák, épületek, családi házak, intéz-mények korszerű rendszereinek tervezését és kivitelezését több éves minőség-garanciával vállaljuk, melyre Cégünk nagy hangsúlyt fektet. Hagyományos és korszerű kivitelezésekben is otthonosan mozgunk sok éves tapasztalattal a hátunk mögött. Társaságunk gyors, pontos

Tanúsítás megszerzése - Euline

Tanúsítás megszerzése - Euline

A piaci versenyben előnyt élveznek azok, akik a cég hatékonyságát növelő, fejlett vállalatirányítási rendszert építenek ki. Egy ISO tanúsítvány megszerzése kiváló módja annak, hogy kézben tartja cége ügyeit, illetve bizalmat keltsen üzleti partnereiben. Az átfogó ISO 9001 szabvány minden cég számára tartogat praktikus megoldásokat. Egyes szabványokban, mint amilyen az információbiztonságot célzó ISO 27001, speciális területekre talál működő metódusokat. Végigvezetjük a tanúsítás folyamatán. Kérdés esetén hívjon

Thermoplasztika Műanyagfeldolgozó

Thermoplasztika Műanyagfeldolgozó

Thermoplasztika Műanyagfeldolgozó és Légtechnikai Ipari Szövetkezet Budapest 1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 56. 1592 Budapest, Pf. 521. e-mail : thermoplasztika@netquick.hu Termékek, szolgáltatások: csőventilátor orgonafúvó ventilátor pvc légcsatorna PP légcsatorna idom műanyag kád légcsatorna ventilátor Telefon/Fax: 251-490 0 Telefon: 251-5177 Telefon: 468-3805 Fax: 251-6168

Tiszta Tér Technológia magazin

Tiszta Tér Technológia magazin

SZERKESZTŐSÉG A Tiszta Tér Technológia magazin kiadásával 2001. novembere óta foglalkozik a Tisz-Ta-Más Bt, (lapalapítók Ritz Tibor és Seffer István, 1996). A Tiszta Tér Technológia magazinról: Kiadó: Tisz-Ta-Más Kiadó és Kereskedelmi Betéti Társaság Telephely: 2220 Vecsés, Budai Nagy Antal u. 110/B. Telefon/fax: (29) 353-505 E-mail: info@tisztatertechnologia.hu Laptulajdonos, főszerkesztő: Tamásné Szabó Zsuzsanna 30/415-3902 tamasne@tisztatertechnologia.hu Értékesítési munkatárs: Ferenczi Gáborné, Erika 30/552-7732 erika@tisztatertechnologia.hu Grafikai szerkesztő: Vincze László Megjelenés: A magazin évente kilenc alkalommal jelenik meg, 1300-1600 példányban, 48 oldal terjedelemben ((január-február, június-július, augusztus-szeptember számok összevontak). Nyomda: Paulik és Társa Bt, Békéscsaba, vezető: Paulik Béla Előfizetők: 600 állandó olvasónk van, többnyire takarítócégek vezetői (80%), továbbá forgalmazó cégek vezetői (10%), és épületüzemeltetési szakemberek (10%). Az előfizetéseken felüli példányokat minden hónapban előre meghatározott tematika szerint üzemeltető cégek (potenciális épülettakarítási szolgáltatást igénybe vevő cégek) vezetői részére küldjük el. Előfizetés a 2009-es évre: 7875 Ft, mely esetben egy szám ingyenes. Megrendelhető: kizárólag a kiadó elérhetőségein. Hirdetési felületeink a Média ajánlat szerint vehetőek igénybe Tamásné Szabó Zsuzsanna Vincze László Ferenczi Gáborné, Erika A Tisz-Ta-Más Bt. fő tevékenységei: * A Tiszta Tér Technológia magazin kiadása * A PUCC Parádé - tudományos takarítás című könyv forgalmazá

Tuti menü