Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Légtechnika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kaut - Magyar [5. oldal]
részletek »

Légtechnika képes leírás: Kaut - Magyar [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: legtechnika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 155 db
Kaut (német)

Kaut (német)

Alfred Kaut GmbH + Co. Elektrizitätsgesellschaft Windhukstr. 88 42277 Wuppertal

Kémény-doktor Kft.

Kémény-doktor Kft.

Az elmúlt több mint 10 év tapasztalata alapján elmondhatjuk, hogy a Kémény-Doktor Kft. minden olyan eszközzel rendelkezik, amellyel lakótereink jó légállapotát biztosítani lehet. Legyen ez egy jól működő szellőzés, vagy az égéstermék elvezetésére szolgáló kémény. Az egyedi kémények utólagos bélelésekor az elhúzások jelentenek gyakran gondot. Külső anyagi segítség (OMFB, BKIK) igénybevételével, egyik közreműködőként sikerült egy olyan eljárást kifejleszteni, (FURÁN) ami az esetek többségében, felhasználóbarát módon áthidalja ezt a problémát is. * bolti kiskereskedelem, (légtechnika, kémény), * kéményvizsgálat, állapotfelmérés, * kémények hő,- áramlástechnikai és légellátási méretezése, * téglakémény kőművesipari felújítása, * kéménybélelés (fém, műanyag) teljes körű ügyintézéssel, * gyűjtőkémények átalakítása mesterséges megszívásúvá, * szerelt kémény építés, akár alpinista technikával is, * központi kémények felújítása, * zárt égésterű gázkazánok égéstermék elvezető rendszerének kiépítése, * kéménymagasítás, szerelt toldatok elhelyezése, * tetőkibúvó ablakok beépítése, kéményseprőjárda építés, * légtechnikai rendszerek telepítése,

Klima berendezések

Klima berendezések

Minőségi légtisztító rendszerek forgalmazása. LG, Samsung, HITACHI, Midea termékek kedvező áron. Minden, ami a jó klímaválasztáshoz szükséges. Országos kiszállítással. Energiatakarékos páramentesítők, párátlanítók, márkás klímaberendezések és légkondícionáló készülékek webáruháza. Válasszon kedvére és rendeljen most!

Klíma Beszerelés

Klíma Beszerelés

Egy évtizede működő klíma vállalkozásunk fő profilja belső terek klímaberendezések telepítése javítása, karbantartása. Szolgáltatásaink során csak bevált, megbízható minőséget garantáló anyagokat és technológiákat alkalmazunk. Cégünk garantálja a megbízható és gyors munkavégzést az ország egész területén, szolgáltatásaink a hét minden napján 0-24 óráig megrendelhetők telefonon és interneten keresztül. A KlimaTherm minden általa végzett munkára jótállást vállal, és folyamatos minőségellenőrzést végez a minőség fenntartása érdekében. Egy kézből nyújtunk gyors és pontos szakmai megoldást az összetett klíma, légtechnikai problémára.

Klíma infó - Samsung klíma

Klíma infó - Samsung klíma

Kiváló minőségű Samsung klímák a Klimainfo jóvoltából. A Samsung klímákra jellemző a megbízhatóság, a hosszú élettartam, és nem utolsó sorban az, hogy energiatakarékosak. A Samsung klímákon kívül még más, nagyszerű márkákat is kínálnak vásárlóiknak (LG, Panasonic, Daikin, Midea, Mitsubishi, Toshiba, stb.). A webáruház segítségével kényelmesen meg lehet rendelni a termékeket, online. Klímaszerelőik zöld kártyával rendelkeznek, tehát az ő segítségükkel a klímaberendezés megőrzi a garanciáját a szerelés után is.

Klíma szerelés

Klíma szerelés

Légkondicionáló berendezés beszerzésekor rendszerint nem egy-két éves időszakra tervez az ember. Ennek okán is fontos, hogy igényeinknek és a berendezés üzemelési helyének megfelelő egységet válasszunk. A Budapesten, tőle északra és Nyugat-Nógrádban tevékenykedő Klímavárosnál nem csak az eszközt vásárolhatjuk meg, hanem vásárlás előtt, költségmentes felmérést és személyre szabott ajánlatot is kérhetünk a cég szakembereitől. Mivel a klímaforgalmazáson túl a cég másik fő profilja a klímafelszerelés, ezért magától értetődő módon azt is elvégzik, mindig nagy hangsúlyt fektetve a nívós kivitelezésre. Mint az összes elektromos eszköznél, itt is fontos a rendszeres felülvizsgálat. Az eldugult berendezés belsejében például kórokozók telepedhetnek meg, teljesítménye csökken, energiafelhasználása nő. A vállalkozás által árusított és felszerelt berendezésekhez biztosított kiterjesztett garancia egyes készülékek esetében akár a 10 évet is elérheti, amennyiben a cég végzi el a gyártó által megkövetelt rendszeres karbantartást.

Klíma telepítés és értékesítés Békéscsabán

Klíma telepítés és értékesítés Békéscsabán

A http://www.barkacsonline.hu/ webáruházban elsősorban klímák, légtechnikai felszerelések, háztartási gépek, kozmetikai gépek, szerszámok, szerszámgépek, kötőelemek, fűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek, munkavédelmi ruhák - cipők - eszközök, szivattyúk, házi vízművek, világítástechnikai felszerelések, áramfejlesztő gépek, széfek széles választéka található.

Klímaváros

Klímaváros

Professzionális klímaszerelés Budapesten és könyékén, a Klímaváros Kft. jóvoltából. Munkatársaik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A klímaszerelés előtt helyszíni felmérést végeznek, melynek során minden létező lehetőséget figyelembe vesznek. Márkás(Panasonic, Toshiba, Fujitsu, stb.) klímáikból azt ajánlják fel ügyfeleiknek, amelyik a legjobban illik otthonukba. A kivitelezést kedvező árakon, precízen és gyorsan elvégzik. Nem csak a kivitelezés, de a készülékek karbantartása is szolgáltatásaik közé tartozik.

Kompel

Kompel

KOMPEL ventilátor Lunos klíma hősugárzó rovarcsapda szivattyú fűtés kapunyitó dynair aurora villamosság

Hirdetés
Kvalifik Méréstechnikai Minősítő és Szolgáltató Kft.

Kvalifik Méréstechnikai Minősítő és Szolgáltató Kft.

Cégünk a műszerek kalibrálását laboratóriumunkban, és helyszínen is el tudja végezni. Továbbá vállaljuk berendezések és klimatizált terek hő- és páratartalom-eloszlás mérését. Foglalkozunk gyógyszeripari, laboratóriumi és útvizsgáló berendezések, valamint klimatizált helyiségek, raktárak, tisztaterek vizsgálatával. Klímarendszerek, tisztaterek, kórházi műtők, vegyi fülkék, bemérő fülkék, lamináris légáramlású munkahelyek légtechnikai vizsgálata és minősítése, illetve levegő szűrők ellenőrzése és javítása.

KZ klíma - inverteres klímák

KZ klíma - inverteres klímák

Ha Ön is szeretne energiatakarékos és környezetkímélő klíma készüléket otthonába, akkor tekintse meg inverteres klíma kínálatunkat weboldalunkon! Ezek a készülékek a hagyományos klímák korszerűbb, modernebb változatai, használatukkal kevesebb villamos energiát fogyaszt, kíméli a környezetet, valamint fűtésre is alkalmasak. Ezen kívül hagyományos split és klímák forgalmazásával, beszerelésével és karbantartásával is foglalkozunk. Díjmentesen és kötelezettségek nélkül elmegyünk Önhöz egy helyszíni felmérésre, valamint segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb készüléket. Ha Ön klímát szeretne, és nem felfordulást, valamint egy megbízható, korrekt csapatot keres, akkor válassza a KZ klíma csapatát!

Lakásklíma 24

Lakásklíma 24

Kompresszor, elpárologtató, kondenzátor és folytás. Akik jártasak a hűtőrendszerek világában, azok tudják, hogy ezek egy klíma berendezés elengedhetetlen alapelemei. Akik viszont nem jártasak, azoknak sem kell kétségbe esni, mert a mi a Klíma 24-nél azért vagyunk, hogy segítsünk nekik.

Lamarking légtechnikai szaküzlet

Lamarking légtechnikai szaküzlet

Légtechnika szaküzlet Budapesten. Légtechnikai cső, légtechnikai idom, égtechnika szerelés olcsón. Ventilátor, anemosztát, szellőzőrács és zsalu értékesítés olcsón. Online kereskedés, webshop. Álló ventillátor, Asztali ventillátor, Centrifugál ventilátor, Csillár ventillátor, Csőventilátor, Elszívó mennyezeti ventilátor, Fali (axiál) ventilátor Fürdő, wc, szoba ventilátor, Kétirányú ventilátorok, Műszerventilátor, Nagynyomású fürdő, wc, szoba ventilátor, Tetőventilátor, Kandalló ventilátor Légtechnikai cső, aluminium flexi cső, Fehér műanyag cső, Fehér pvc flexi cső, Hang, hőszigetelt flexicső, Négyszögletes műanyag cső, spiro - spico cső. Légmennyiség, térfogatáram szabályozók, íriszes szabályozók, pillangószelepek. Légtechnikai idomok: ágidom, Átalakító idom, Beszívó-kifúvó idom - kültéri, Csatlakozó csonk, Csőkapcsoló (nipli), Hangcsillapító idom, Idomkapcsoló, Könyök idomok, Lapostető átvezető idom, Nyeregidom, Préselt keresztidom - gumis, Rezgéscsillapító idomok, T-idom, Takarólap, Tisztító nyílás, Végzáró kupak, dugó, Visszacsapószelep, Y-idom, Szűkítő idom. Zsaluk: Befúvó zsalu - hálóval, GR gravitációs zsalu, MV burkolt automata zsalu, MV csőcsatlakozós zsalu.

Légtechnika mesterei a mesteremberkeresőn

Légtechnika mesterei a mesteremberkeresőn

A weboldalon mesterek egyre szélesebb választéka áll rendelkezésre bármilyen építési, felújítási, karbantartási munkákról legyen is szó. Így - többek között - légtechnikával foglalkozó mesterek is megjelennek. A tájékozódást részletes adatlapok, referenciafotók segítik.

Légtechnika, klimatizálás

Légtechnika, klimatizálás

Minőségi split, kazettás és légcsatornázható klímák szerelése, forgalmazása Budapesten és Pest Megyében. Forgalmazott készülékek: Fujitsu (10 év garancia), Samsung, LG, Panasonic, Daikin, Fisher, Gree... Szaktanácsadással segítjük ügyfeleinket a leginkább megfelelő készülék kiválasztásában, elhelyezésében, napra kész információk nyújtásával. Fűtésre optimalizált klímák is megtalálhatóak kínálatunkban. Napkollektor szetteket is forgalmazunk és szerelünk hálózati melegvíz ellátásra, valamint kiegészítő fűtésre. Klímaszerelési munkánkra 5 év garanciát vállalunk. Kifogástalan minőségű anyagokat használunk a csövezéshez, légcsatornázáshoz.

Légtisztító megoldások

Légtisztító megoldások

A levegő, a táplálék és a folyadék a fő források testünk számára, ezekre épül egész életünk! Ha szervezetünk a túlterhelést nem bírja tovább allergiás, asztmás tünetekkel reagál. Előzze meg a betegségeket vagy enyhítse problémáit! Segítünk eligazodni kérdéseiben és a széles kínálatban. Termékeink zajszintje alacsony, így nem zavarja a minden napi életet és a hatás nagyon rövid idő alatt érezhető. Meglévő ügyfeleink tapasztalatait weboldalunkon olvashatja.

Magyar Épületgépészek Szövetsége

Magyar Épületgépészek Szövetsége

Ügyvezető dr. Bozsó Béla bozso@megsz.hu Tel.: 30/866 7883 Központi Iroda Irodavezető: Százman Edit megsz@megsz.hu 1116 Budapest, Fehérvári út 130. Tel.: 1/205 36 65, Fax: 1/205 36 64 Mob.:30/866 7884 Szervező Iroda Rendezvényszervező: Korom Kata szervezoiroda@megsz.hu Projektszervező: Hrabovszki Adrienn hrabovszki.adrienn@megsz.hu 7623 Pécs, Rákóczi u. 24-26 (Iparos Ház) Tel.: 72/532 250 72/516 442 Mob.: 30/866 7885 Fax:72/516 443

Tuti menü