Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Légtechnika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Légtechnika képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: legtechnika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 155 db
 Betonfúrással, falfúrással légtechnikai csövek kivezetése.

Betonfúrással, falfúrással légtechnikai csövek kivezetése.

Betonfúrással rezgésmentesen vállaljuk légtechnikai fúrásokat, födémfúrásokat, falfúrásokat különböző átmérőben, egészen 600mm-ig. Lakásában, családi házában most könnyen kialakíthatja páraelszívó, szellőző rendszerét. Ehhez biztosítjuk mi a kontúros, precíz furat elkészítését állványos gyémántfúrógéppel. Technológiánk által minimális a kosz és zajterhelés, így akár vastagabb födémfúrásokat, falfúrásokat is elvégezhetünk úgy, hogy nem kell kiköltöztetni a munkát érintő helységet. Falfúrások elvégezhetőek szárazon ipari elszívás mellett puhább építőipari anyagokban, míg vasbeton esetén vizes rendszerrel dolgozunk a víz elszívása mellett. Gyémánttechnikánk lehetővé teszi hogy ipari nagyméretű légtechnikai kivezetéseken át a lakossági szagelszívó lyukfúrásokig, minden munkát elvégezhessünk a legrövidebb kivitelezési idő alatt, ügyfeleink elégedettségére.

 Cobalt ÉpületGépészet

Cobalt ÉpületGépészet

1222 Budapest Borkő u. 8. Telefon / fax: 226-3147, 226-4896 E-mail: cobalt@cobalt.hu Tetőventilátor MX 10/10 jelű Általános: Egy sor korszerű műszaki megoldást tartalmaz. Különlegesen kifejlesztett elektronikával kombinált egyenáramú motor alkalmazásával jelentős energia megtakarítást ér el, valamint eddig ismeretlen szabályozási lehetőségekkel. Légáram 5000 m³/h-ig. A tápfeszültség 230 V, 50 Hz, 1 fázis. ZMV változat Új építésű és felújítás alatti többszintes lakóépületek vagy csarnokok és épületek mechanikus szellőztetőrendszerében alkalmazható. Az egyenáramú motor egy ZMV nyomás távadóval kombinálva a közös gyűjtőcsatornában a nyomást állandó szinten tudja tartani. Így a beállított légelszívás is állandó marad. Az elszívási pontok megváltozása viszonylag tág határok között nem befolyásolja a többi elszívás mértékét.

Aermec

Aermec

Jellemzők: A berendezéssel rendkívül energiatakarékos szellőzés valósítható meg kisebb létesítmények esetében: családi házak, kisvendéglők, irodák stb., a téli időszakban a visszanyert energiahányad eléri a 65 %- ot, amellyel jelentős fűtési energia takarítható meg. A kompakt méreteknek köszönhetően kis helyen elfér, és a mennyezetre is rögzíthető. A berendezések fala 25 mm vastag panel, előfestett horganyzott acéllemezek közé befecskendezett poliurethane hab. A szellőzőt vízszintesen vagy függőlegesen lehet felszerelni, a karbantartás, és a szűrők tisztítása alulról történik. A vízszintesen szerelt készülékhez csatolható hűtési hőcserélővel (BF) a helyiségek hűtése is megoldható. A ventilátor fordulatszám szabályzása fokozatmentesen történik.

Aermec (olasz)

Aermec (olasz)

Aermec (olasz) Aermec S.p.A. Via Roma 996 37040 Bevilacqua (VR) Italy Telephone: (+39) 0442 633 111 Az 1962 ben alapított vállalkozás mára széles európai piacokkal rendelkező, 820000 négyzetméteres gyártófelülettel rendelkező vállalattá terebélyesedett, melynek termékei Európa szerte jól ismertek. A több mint 300 féle termék, és 9050 cikkszáú változat közt szinte minden megtalálható, ami egy épület klímatizálásához szükséges lehet: split klímák, kis irodákba, lakásokba; fan coilok; légkezelők, hővisszanyerős szellőztető berendezések, folyadékhűtők, klímaszekrények számítógép termekbe, hűtőtornyok, kondenzátorok stb.. Minden termék számos méretben, több kivitelben és rengeteg kiegészítővel rendelhető. A gyár éves termelése, pl. fan coilokból meghaladja a 400. 000 db.-ot, amellyel Európa egyik legjelentősebb klímatechnikai gyártója, az egyik legnagyobb piaci részesedéssel. A Giordano Riello International Holding részeként, a cég főhadiszállása és fő gyártói létesítménye Olaszországban, Bevilaqua helyiségben található, Veronától déli irányba kb. 40 km- re. A holding része számos egyéb gyár amelyek kulcsfontosságú alkatrészeket gyártanak a klímaberendezésekhez, mint pl. elektromos m

Air Trade Centre Hungary

Air Trade Centre Hungary

Air Trade Centre Hungary Kft Károly Király útja 145. 2040 Budaörs Hungary T +36 23 44 41 33 F +36 23 44 41 34 atc.hungary@airtradecentre.com Az Air Trade Centre mind Európán belül mind azon túl aktív szereplője az építőipari piacnak. Egyedi megoldásaink, tudásbázisunk, tapasztalatunk és technológiáink az erősségünk, ezzel támogatjuk partnereinket. Egy olyan csapat vagyunk, akik folyamatosan magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek. Küldetésünk Elkötelezettségünk és cégimázsunk képviselete céljából a darumadarat választottuk szimbólumként. Ő képviseli az egyensúlyt a technológia és az emberi tényező között. A darumadár szimbolizálja az Air Trade Centre pozitív elkötelezettségét. Játékos, mégis komoly, stílusos és becsületes. Messzemenően beleillik cégünk politikájába, egyezik hitvallásunkkal és ezek fontos részét képezi. 'Az Air Trade Centre olyan emberek, munkatársak által alkotott szervezetben hisz, akik lojalitása és hűsége feltétel nélküli. A mi ambiciózus és tevékenységükben sikeres munkatársaink egymással és minket körülvevő világgal szembeni elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen. Ezeket a tulajdonságokat szimbolizálja a Darumadár, amely erős, hatalmas madár, és amely sok kultúrában a boldogság, az egészséges és hosszú élet szimbóluma volt.' A lojalitás a darumadarak belső jelleméből fakad : a madarak egész életüket párjukk

Akciós klíma készülékek

Akciós klíma készülékek

Minőségi, márkás klímák akciós árakon a Komfort Klíma kínálatában. Panasonic, Fujitsu és egyéb kiváló márkák közül válogathatnak a vásárlók. A klímákat házhoz szállítják és kérésre be is szerelik. Egész Magyarország területén vállalnak klímaszerelést. A klímák karbantartását, tisztítását is vállalják, a szükséges időpontokban (tavasszal és ősszel). Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a klímaberendezések szerelését, karbantartását. A cég Érden található a Balatoni út 18. szám alatt.

Akciós klímák kedvező áron

Akciós klímák kedvező áron

Kiváló minőségű Samsung klímák a Klimainfo jóvoltából. A Samsung klímákra jellemző a megbízhatóság, a hosszú élettartam, és nem utolsó sorban az, hogy energiatakarékosak. A Samsung klímákon kívül még más, nagyszerű márkákat is kínálnak vásárlóiknak (LG, Panasonic, Daikin, Midea, Mitsubishi, Toshiba, stb.). A webáruház segítségével kényelmesen meg lehet rendelni a termékeket, online. Klímaszerelőik zöld kártyával rendelkeznek, tehát az ő segítségükkel a klímaberendezés megőrzi a garanciáját a szerelés után is.

Aktív légtisztító berendezések

Aktív légtisztító berendezések

Légtisztító, levegőtisztító - légtisztító, levegőtisztító berendezések allergia, asztma, baktériumok és szmog ellen. Nagy-teljesítményű légtisztító, berendezések éttermek, vendéglők, szállodák részére a kellemetlen szagok ellen. Légtisztító berendezések használata segít megszabadulni a szmogtól, portól, pollenektől, vírusoktól, baktériumoktól és a kellemetlen szagoktól. Ezen kívül enyhíti, illetve megelőzi az allergia és az asztma tüneteit.

Alp (olasz)

Alp (olasz)

ALP: produzione di sistemi pre-isolati per la conduzione dell?aria per impianti di riscaldamento e condizionamento e applicazione di tecnologia antimicrobica naturale. Sistemi prodotto ALP: alp system, round system, flex system, modular system, in-safe system.

Hirdetés
Astacus Kft - zaj és levegő terhelés mérés

Astacus Kft - zaj és levegő terhelés mérés

Cégünket 1995-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy kreatív, a piaci igények előtt járó fejlesztéseinkkel és azok alkalmazásaival segítsük a műszaki tervezést olyan szakterületeken, melyek alapjai és fontos kiegészítői egyéb komplex feladatoknak. Az elmúlt években elvégzett munkáink mennyisége, változatossága és nagyságrendje utal arra, hogy a két tulajdonos mellet két külső szakértővel működve a fejlett technológia milyen termelékenyen szolgálta ki a megbízói igényeket. Célunk a beruházói oldal megbízásainak kielégítése mellett, az önkormányzati és hatósági döntéshozatalok elősegítéséhez szakmailag megalapozott vizsgálatok készítése forgalmi tanulmányok, zaj- és levegőterhelési számítások és ökológiai felmérések szakterületein. Szakmai elismerést a zaj- és levegőterhelési számítások végzéshez kidolgozott programmal készített diplomamunka kapott, melyet az Építéstudományi Egyesület diplomadíj Pályázatán arany éremre méltattak (Varga Szabolcs YMÉMF 1993 ?Az állami Vizsgáztató Bizottság szakdolgozatát dicséretben részesíti és hasznosítását javasolja?).

Atrea Kft.

Atrea Kft.

ATREA kft.: Légtechnikai berendezéseket, rekuperációs hőcserélőket, konyhai elszívóernyőket, meleglevegős fűtő- és szellőztetőrendszereket, valamint családi házak és tömblakások részére hővisszanyeréssel kombinált kényszerszellőztető rendszereket gyártó vállalat. ATREA SK s. r. o. (Kft.) magyarországi képviselet Družstevná 2 SK-945 01 Komárno (Révkomárom) Szlovákia +421 (35) 77 42 815 (magyarul beszélünk) fax: +421 (35) 77 42 816 atrea@atrea.hu

Bács Klíma Kft.

Bács Klíma Kft.

Kecskeméti székhelyű vállalkozásunk 2003 óta működik, fő tevékenységünk az épületgépészeti tervezés és kivitelezés. Szolgáltatásunk körébe tartozik a víz-, gáz-, központi fűtés-, épületvillamossági-, klímatechnikai- valamint légtechnikai szerelés. Napkollektoros és hőszivattyús energiatakarékos rendszerek kiépítése.Komoly tapasztalatokkal rendelkezünk áruházak, csarnokok, közintézmények, családi házak komplett épületgépészeti tervezésében, kivitelezésében.

Brevent Hő- és Légtechnikai Kft

Brevent Hő- és Légtechnikai Kft

5231 Fegyvernek, Kiss János út 18/b. Tel./fax: (56) 481-027 | Tel.: (56) 481-596 A cég 1993-ban alakult magánvállalkozásként. 1997-ben cégbírósági bejegyzéssel egyéni céggé alakultunk. Fő profil a ventillátor gyártás és a mezőgazdasági terményszárítók javítása volt. Később egyre több igény mutatkozott a levegő tisztításra, a hőfejlesztők gyártására. Legújabban galván átemelő kocsikat is készítünk. Mindezeket főleg egyedi gyártásként. A ventillátorgyártás vonzataként elkezdtük a légtechnikai szereléseket is. Manapság elég munkánk van a nagyobb cégekkel karöltve, illetve az általuk le nem fedett piac kihasználásából. Természetesen a fejlődés útja a minél önállóbb piaci részvétel. Szolgáltatások # Hőtechnikai berendezés tervezés, gyártás # Légtechnikai tervezés, kivitelezés # Ventillátor gyártás, telepítés # Porelszívás és gépei, tervezés, kivitelezés # Terményszárítók, kiegészítők, felújítás, javítás, szárítótelep bontás, szerelés # Dinamikus kiegyensúlyozás

Bsh Hungary

Bsh Hungary

BSH Hungária Légtechnikai Kft. H-1107 - Budapest, Fertő út 8. Tel.: +36 - 1 - 203-06-90 +36 - 1 - 464-31-86 +36 - 1 - 464-32-21 Fax: +36 - 1 - 204-28-21 125 év ventilátor hagyomány A BSH egy modern, innovatív légtechnikai szolgáltató vállalkozás, amely Ausztriában és Kelet-Európában kimagasló pozícióval bír. Cégére több ismert - németországi és svájci - gyártónak. A mai erős piaci helyzet a jövőbelátó stratégiának az eredménye, amelyben a vevő és a megrendelői igények állnak tevékenysége középpontjában. 25 évvel ezelőtt a BSH a Deutsche Babcock csoport leányvállalata volt: axiál-, tető-, radiál-, hő- és füstgázelszívó ventilátorokat forgalmazott. 1978. 04. 01. -én Hans Christian Metz megvásárolta a Büttner-Schilde-Haas GmbH ausztriai légtechnikai részleget, és átvette a BSH Babcock ( a mai TLT ) képviseletét Kelet-Európában. A BSH vállalkozásfilozófiájának egyik legfontosabb eleme a maximális vevői elégedettség, melynek alapja a teljes szakmai hozzáértés és megbízhatóság. Már a kezdetekben is egyértelmű volt, hogy más kimagasló minőségű termékekkel is bővíteni kell a termékpalettát. Az évek során a BSH ezen cégek kizárólagos forgalmazója lett: 1978.04.01 -től : SIROCCO - ipari ventilátorok és szűrőberendezések 1983.04.01 -től : Huber &Ranner - légkezelő berendezések 1988.11.15 -től : TTL Tür- und Torluftschleier - kapulégfüggönyök 1996.04.22 -től : műanyag ventilátorok 1997.01.21 -től : ORION - termoventilátorok Az üzleti struktúra és a termékek ügyfélköre ideálisan kiegészítette a Büttner-Schilde-Haas ventilátorok választékát. A forgalmazott termékek Magyarországon kedveltek. Ma már elmondhatjuk, hogy az elmúlt évek nagy, sokak által ismert objektumaiban valamilyen BSH termék jelen van. A felhasználók bizalmát elsősorban a kiváló minőséggel és a piachoz igazodó kedvező árakkal nyertük el.

Budaörs Pap Légtechnika

Budaörs Pap Légtechnika

Pap Légtechnika - Lég- és klímatechnikai berendezések, rendszerek szerelése, kivitelezése, légcsatorna tisztítás, karbantartás Pap Légtechnika Kft. 2040 Budaörs, Malomkő utca 7. Telefon: +36 23 510 790 Fax: +36 23 510 791 E-mail: info@paplegtechnika.hu Rólunk Tisztelt Megrendelőnk! Társaságunk 1999-ben alakult családi vállalkozás. Épületgépészetre szakosodott cég, amely az elmúlt években számos megrendelést nyert el, és teljesített sikerrel. Cégünk 2006. évben bevezette az ISO 9001:2000 minőségirányítási és az ISO 14001 környezet- irányítási rendszert. Cégünk fő profilja lég- és klímatechnikai berendezések, rendszerek szerelése, kivitelezése (ISO 9001:2000) légcsatorna tisztítás, karbantartás (ISO 14001) víz-, gáz-, központi fűtés szerelése Szerelőipari tevékenységünk személyi és technikai háttere Társaságunkat gépészmérnökök, gépésztechnikusok, hegesztők, villanyszerelők alkotják.Rendelkezünk megfelelő kéziszerszámokkal, gépi szerszámokkal, légcsatorna takarító gépekkel, állványokkal, tehergépkocsikkal. Ezen technikai háttér lehetőséget nyújt nagyobb volumenű munkák elvégzésére. A Pap Légtechnika Kft. jövőjét a kvalifikált munkaerő foglalkoztatásában, a minőségi munkák é

Cégböngésző

Cégböngésző

Cégböngésző, cégadatok, cégek - Cégböngésző: cégkivonat, céginformáció egy helyen!

Cégszemle

Cégszemle

Légtechnika, légtechnikai berendezés Magyarországon; ha a légtechnika, légtechnikai berendezés, levegőtechnika a kulcsszó; A-tól Z-ig mindenki a légtechnika.

Tuti menü